Telefon Tamiri ve Teknik Servis Samsung Teknik Servis, iPhone Teknik Servis,Lg Teknik Servis,General Mobile Teknik Servis,Htc Teknik Servis,icloud kırma,google hesabı kırma Fiyat ve Bilgi İçin: +905424999344 Mobil Teknoloji Market

Umidigi C Note Akıllı Telefon || Müşteri Memnuniyeti-Satış Sonrası Destek-Ucuzluk ve Kalite

Malatya Telefon Hastanesi olarak size bugün bambaşka bir markayı tanıtmak istiyorum.Türkiye'de pek az kimse Umidigi marka akıllı telefonları duymuştur. Ucuz, yüksek özellikli, kaliteli bir telefon. Aslında bir arkadaşım bu telefondan almasa benim de haberim olmayacaktı. 400-500 Tl arasında fiyatı olan bu telefonun bir çok özelliği mevcut. Android 7.0 olması ve parmak okuyucu sadece bunlardan birkaçı... Bu telefonu benim gözümde daha da yücelten şey ise inanılmaz satış sonrası destekleri ve müşteri memnuniyetine önem vermeleri oldu. Olayı en başından sizlere anlatayım.Bir arkadaşım Türkiye'de iki defa akıllı telefon almış ve ikisinde de problemler yaşamış. Buraya kadar normal. Fakat telefonu defalarca yetkili servise göndermesine rağmen sorun çözülmemiş ve cihazın değişimi de yapılmamış. Bu yüzden de arkadaşım akıllı telefonlarını alibaba.com'dan alıyor. Yani telefonlarını Çin'den getirttiriyor. Son birkaç yıldır kullandığı telefon emekli olunca Alibaba.com üzerinden Umidigi C Note marka akıllı telefon satın aldı. Telefon 20 gün içinde eline geçti. Fakat telefonu kutusundan çıkardığında telefon logo ekranında kalıyor ve tekrar kapanıyor. Bunun üzerine arkadaşım alibaba.com üzerinden firma ile irtibata geçiyor.
Durumu izah ediyor. (Google translate kullanarak İngilizce izah ediyor. Biz saatlerce aynı dili konuştuğumuz halde izah edemiyoruz.) Onlarda cevaben kendisine yeni bir anakart göndereceklerini ve anakart montajı için yapacağı masrafı da karşılayacaklarını belirtiyorlar. Aslına bakarsanız telefonda herhangi bir sıkıntı yok. Telefona yazılım atılması ya da hard reset atılması durumu düzeltecekti. Fakat arkadaşım bu işlere yabancı olduğundan bu işlemleri tek başına gerçekleştiremedi. Farklı bir ilde olduğu için Ben de Malatya Telefon Hastanesi olarak doğrudan yardımcı olamadım. Daha sonra telefondan kendisine teknik destek sağlayınca telefona yazılım attı. Telefon 10 numara çalışıyor. Firma da söz verdiği gibi anakart gönderdi. Aslına bakarsanız ufacık bir kusur yüzünden arkadaşıma sıfır açılmamış kutu yepyeni bir telefon gönderdiler. Ben şoktayım. Türkiye'deki gibi vay efendim kullanıcı hatası, vay efendim gönderin biz yapalım filan demediler. Direk yepyeni bir cihaz gönderdiler.
Bu yazıyı sizlerle paylaşmamın nedeni müşterisine bu kadar önem veren bir firmadan sizi haberdar etmek.




Umidigi C Note Özellikler


Umidigi C Note Özellikler

Bir sonraki yazımızda Umidigi C Note TWRP ve Yazılım Yüklemenin yanı sıra Root yapma işleminden bahsedeceğiz.


EmoticonEmoticon