Telefon Tamiri ve Teknik Servis Samsung Teknik Servis, iPhone Teknik Servis,Lg Teknik Servis,General Mobile Teknik Servis,Htc Teknik Servis,icloud kırma,google hesabı kırma Fiyat ve Bilgi İçin: +905424999344 Mobil Teknoloji Market

Samsung Galaxy S6 SM-G920F S6 EDGE SM-G925F S7 EDGE SM-G935F Note 5 N920F DRK Repair

Bilginin paylaşıldıkça artacağına inandığımdan bugün sizlere samsung cihazlarda can sıkıcı bir hal alan DRK hatasından bahsedeceğim. Bu hata telefonun açılmasına engel oluyor ve telefonun açılış ekranında kalmasına neden oluyor. Telefona yazılım atsanız dahi düzelmiyor. Smart Switch yazılım bile telefonu açmak için çözüm olmuyor. 
Ancak elinizde z3x gibi bir takım özel servis boxları olursa bu problemi çözebiliyorsunuz. Fakat Z3x bazen bu sorunların çözümünde yetersiz kalıyor. Genelde herkez Z3x'in en son güncel sürümünü kullanır. Fakat Z3x'in güncel sürümleri geriye dönük çalışmayabiliyor. Örneğin DRK repair güncel sürümde hata verecek ve onarım yapmayacak. O yüzden Drk repair için Samsung ToolPro 27.7 sürümünü kullanmanız gerekli. DRk Repair için ayrıca şu tool'u da deneyebilirsiniz. Ben hiç denemedim. 
Saygılar. 


EmoticonEmoticon