Telefon Tamiri ve Teknik Servis Samsung Teknik Servis, iPhone Teknik Servis,Lg Teknik Servis,General Mobile Teknik Servis,Htc Teknik Servis,icloud kırma,google hesabı kırma Fiyat ve Bilgi İçin: +905424999344 Mobil Teknoloji Market

Gt-S5570i Failed to Mount System (invalid Argument) Hatası ve Çözüm Yolu

Failed to mount System (invalid argument) hatasının çözümü sizlerle paylaşacağım. Ben bu yöntemi Samsung Galaxy Mini telefon üzerinde denedim. Başarılı oldum. Sizlerde bu hatayı aldığınız başka model telefonlarda aynı yöntemi deneyebilirsiniz.

Failed to Mount hatası nasıl alınır? Eğer telefonunuz açılmıyor, logo ekranında takılı kalıyorsa telefona hard reset atın. Eğer recovery ekranında format atarken failed to mount system hatası verdiğini göreceksiniz. Failed to mount cache veye failed to mount efs gibi hatalarda alabilirsiniz. Fakat o hataların çözüm yolu tamamen farklı.

Biz bu sorunu çözmek için telefona custom rom kuracağız. Peki neden custom rom? Stock rom atsak olmaz mı, dediğinizi duyar gibiyim. Maalesef stock rom için telefonu bilgisayara bağladığınızda cihaz yazılıma girmiyor. O yüzden biz bu yöntemi deneyeceğiz. Bize bir tane sd kart gerekli gerekli yazılımları indirdikten sonra sd kartın içine atacağız ve yüklemeleri oradan yapacağız.

Şimdi bize gerekli olan yazılımları indirelim.

Yazılımı indirdikten sonra rar'dan çıkaralım. Karşımıza 3 tane dosya gelecek. 
Bu dosyaların hepsini hafıza kartına atalım. 

Ses açma + orta tuş + power tuşuna basarak telefonu recovery mode alalım. Aşağıdaki görsel karşımıza gelecek.

apply update from sdcard seçeniğini seçelim. Karşımıza gelen menuden MTD_ClockWorkMode ile başlayan dosyayı seçelim ve yükleyelim. Artık cihazmıza custom recovery kuruldu. 

Telefonu yeniden başlatıp tekrar recovery moda girelim. Karşımıza gelen menuden wipe data yapalım. Daha sonra Wipe Cache partition diyelim. Sonra Install seçeneğini seçelim ve karşımıza gelen menuden cm-11.0.0 ile başlayan dosyayı seçelim ve yüklenmesini bekleyelim. Aynı işlemleri gapps için de tekrarlayalım. Artık cihazımız hazır, açılmasın bekleyelim. 


EmoticonEmoticon