Telefon Tamiri ve Teknik Servis Samsung Teknik Servis, iPhone Teknik Servis,Lg Teknik Servis,General Mobile Teknik Servis,Htc Teknik Servis,icloud kırma,google hesabı kırma Fiyat ve Bilgi İçin: +905424999344 Mobil Teknoloji Market

General Mobile Discovery Kamera Uygulamasını Geri Getirme

 Bu uygulamayı indirip telefon belleğine atın ve kurulumunu yapın. Her şey düzelecektir. Aşağıdaki yazı laf kalabalığından fazlası değil.

Akıllı telefonlar akıllı oldukları için bazen sorun çıkarıyor. Akılsız oldukları dönemlerde daha sorunsuz çalışma prensiplerine sahipti, telefonlar. Akıllı olan her şey beraberinde kaosu da getiriyor.
    Akıllı telefonlar "ordo ab chaos"  sözünün daha sistematik halini yansıtıyor, bana göre.
   Bu kadar laf kalabalığından sonra asıl konumuza dönelim. General Mobile Discovery'nin kayıp uygulaması olan "Kamera"'yı arıyorduk. Sırra kadem basan bu uygulamanın manidar ama bir o kadar da eğlenceli bir mazisi var. 
    İki ezeli düşmanın kol kola olduğu zamanlarda, telefonların yeni yeni aklını başına devşirdiği günlerde Discovery, "ekonomik" idealinin pratiğe yansıması olarak ortaya çıktı. Herkesin bir akıllı telefonu olsun diye GM, Discovery'i icat etti. Ardından varoşlara feda etti.
    Telefon dünyası kendi aleminde devrim üstüne devrim yaşıyordu. Bir zamanlar "çağrı atma", "çağrı yakalama ve kontörünü yeme" mücadelesi yerini artık adı henüz konmamış bir eyleme devrediyordu.
    Görüntülü konuşma yapmak için kullanılan ön kamera artık hunharca bencillik için katledilecekti. Kimileri öz çekim dedi-ki yemedi- kimileri selfi dedi. Ama bence en doğrusu selfish. İnsanlar seyahat ederken, gezerken, bir aradayken önce telefon ekranına bakar oldular. Ama en azından telefon ekranından çektikleri fotoğraflar aracılığıyla etrafı görme imkanına sahip oluyorlardı. Ama... Selfish Selfi keşfedildi. Telefonun arka kamerasından  fotoğraflar aracılığıyla birbirinin yüzünü gören insanlar selfi kamerasından sadece ve sadece kendilerine bakmaya başladılar.
    Aynalar darılmasın diye aynaya bakarken yine fotoğraf çektiler. Adını da "mirrself" koydular. (Ayna karşısında çekilmiş görsel eklemek isterdim fakat ayna karşısında genelde yarı çıplak pozlar verilmiş.)
    Eğer bana inanmıyorsanız Facebook'a sorun. Facebook tüm bunlara şahitlik ediyor ve her şeyi arşivliyor. Facebook, Facebook olalı bu kadar zulüm yaşamamış olmalı ki; "Sivas'ı şimdi anlamaya başladım" açıklamasını yaptı.
    Her şey daha da tuhaf olacak! 1.44'ler zamanında salt bilgi ve her bitinde nitelik vardı. Şimdi ise ağzına kadar dolu ama içinde tek satır bilgi olmayan devasa depolama alanları var. Sanırım bunların nedeni tüketilen gıdaların hormonlu olması ve organik olmaması.

Sizce Bu downgrade olayının nedeni nedir?


EmoticonEmoticon