Telefon Tamiri ve Teknik Servis Samsung Teknik Servis, iPhone Teknik Servis,Lg Teknik Servis,General Mobile Teknik Servis,Htc Teknik Servis,icloud kırma,google hesabı kırma Fiyat ve Bilgi İçin: +905424999344 Mobil Teknoloji Market

Huawei G610-U30 Unbrick




Eğer Huawei G610-U30 Cihazınız hiçbir şekilde yazılım yüklemesini kabul etmiyor ya da hata veriyorsa aşağıda yazdığım yöntemi deneyebilirsiniz. Öncelikle gerekli olan Huawei G610-U30 Flash Tool Backup rom dosyasını indirelim. 

Huawei G610-U30 Flash Tool Backup  Download

Alternatif link: Huawei G610-U30 Unbrick Rom Download


Bu yazılım ile cihazımızı brick durumundan kurtaracağız. 
Bu işlemi iki şekilde deneyeceğiz. Öncelikle normal bir şekilde flash tool ile yazılım yüklemesi yapacağız. Eğer hata alırsak aşağıdaki şekilde anlatıldığı gibi cihazın belleğini flash tool ile tamamen sileceğiz. Sonra tekrar flash tool ile yazılım yükleyeceğiz. 



İlk Önce  MT6589_Android_scatter_emmc.txt Dosyasını Seçin Alt Resimde Gösterildiği Gibi


[Resim: M6ZB57.png]



Ardından Yukarda Bulunan Format Tusuna Basınız.Ve Alttaki Resimdeki Gibi Secip Ok Diyin


[Resim: q4DN1V.png]



Telefonunuzu Kapalı Bir Vaziyette Ses Kısma Tuşu Basılı Tutarak Pcye Bağlayınız..Format İşlemi Bittiği Zaman Alttaki Resimdeki Gibi Format OK Yazılı Ekranla Karşısıcaksınız.

[Resim: 9V7r8O.png]

Buraya Kadar Cihazımızı İçini Silmiş Olduk Ve Cihazımızın İmei Sıfırlamış Olduk.Burdan Sonraki İşlemlerde Video İle Devam Edicez.Alttaki Videoda Nasıl Yükleme Yapıcağımızı Gösteriyor. Not:Aynı Rom Değildir Ama Yükleme Stilleri Aynıdır.






Buraya Kadar Gelenler Cihazımı Brick Durumdan Kurtarmış Olduk Ama İmei Boş Gözüküyor Olucak.İmei Yazmanın İki Metodu Var İlki Kalıcı Olarak Yazar Teknik Servisçi Arkadaşlar Kullanıdığı Volcano Box İle.ikinci Yöntemde İse Mtk Droid Tools İle Yazıcaksınız Ama Bu Yöntemle Her Fabrika Ayarlarına Dönüldüğünde İmei Sıfırlanıcaktır.Her Seferinde Baştan Yazmak Zorunda Olucaktırlar.Eğerki Yakınlarınızda Bir Teknık Servis Var İse Oraya Götürmeniz Daha İyi Olucaktır Sizin İçin.





Volcano Box İle İmei Repair





İlk Önce Cihazımı Rootlamamız Lazım Cihazımızı Usb Hata Ayıklamayı Açık Resimde Gösterılen Yere Tıklayıp Cihazın Rootlamasını Bekleyin





[Resim: P5VaO8.png]





Cihazınız Rootlanması Bittiği Zaman Alt Resimde Gösteriğim Yerdeli Mode Kısmını Mode 3 Seçip İmei Numarasını Yazın Ve Start Basın Telı Gene Usb Hata Ayıklama Açık Halde Bağladığınızda Sorunsuz Sekilde Kalıcı İmei Atmış Olucaksınız Cihazı Formatlamadığınız Sürece O İmei Numarası Silinmicektir.





[Resim: gkGY9N.png]




1 yorum:


EmoticonEmoticon