Telefon Tamiri ve Teknik Servis Samsung Teknik Servis, iPhone Teknik Servis,Lg Teknik Servis,General Mobile Teknik Servis,Htc Teknik Servis,icloud kırma,google hesabı kırma Fiyat ve Bilgi İçin: +905424999344 Mobil Teknoloji Market

GM5 Plus Android 7.0 Google Hesabı Sıfırlama

    Android 5.1.1 üstü işletim sistemine sahip bir akıllı telefon kullanıyorsanız telefonunuzu sıfırlarken dikkatli olmalısınız. Çünkü telefon sıfırlandıktan sonra sizden telefonda en son senkronize edilen gmail adresini ve şifresini isteyecektir. Kısaca bu güvenlik özelliğine FRP denir.
    Farklı marka ve model cihazlarda FRP reset, google hesabı sıfırlama,google account sıfırlama için farklı yöntemler kullanılır. Android sürümüne göre de FRP Reset yöntemleri de değişmektedir.
    GM5 Plus için Android 7.0 sürümünde FRP reset oldukça basit. Aslına bakarsanız bu yöntemi bulmak için harcadığım çaba hiç de basit değildi. Öncelikle karışık yöntem ve metotlar izledim. Hiçbir yöntem işe yaramayınca çalışmasına ihtimal vermediğim bir fastboot komutunu denedim. Sonuç başarılıydı. Açıkçası çok şaşırdım. Android 7.0 sürümünde GM5 Plus'ın böyle bir açık bırakması garibime geldi. Neyse fazla söze gerek yok. Yaptığım işlemi, yapmanız gerekenleri kısaca yazayım.


  1. Öncelikle telefonu fastboot moda alınız. Fastboot moda almak için "ses -" tuşu ve güç düğmesine aynı anda basınız. Karşınıza bir takım yazılar çıkınca tuşları bırakın. 
  2. Daha sonra "adb" klasörü içinde sağ tuşa basılı tutarak sağ tıklayın ve "komut penceresini burada aç" tıklayın.
  3. fastboot erase frp komutunu uygulayın. Bir kaç saniye içinde işlem sonlanır. Sonra telefonu yeniden başlatın. İşlem tamam. 


EmoticonEmoticon