Telefon Tamiri ve Teknik Servis Samsung Teknik Servis, iPhone Teknik Servis,Lg Teknik Servis,General Mobile Teknik Servis,Htc Teknik Servis,icloud kırma,google hesabı kırma Fiyat ve Bilgi İçin: +905424999344 Mobil Teknoloji Market

İOS Hakkında Özet Bilgi

İOS Nedir?

3 harfli bu kavramı harf harf açarak yazımıza başlayalım.
İ: internet.
OS: Operating System kelimesinin kısaltmasıdır. Türkçeye çevirecek olursak “işletim sistemi” anlamına gelir.
İOS, apple firmasının ürettiği akıllı cihazlarda kullandığı işletim sisteminin adıdır. Mac OS X işletim sisteminden türetilmiştir. İos iphone'ların yanı sıra ipad, iwatch gibi ürünlerinde de kullanılmaktadır.
İphone'lara sadece App Store veye itunes üzerinden uygulama indirilmektedir. Ayrıca iphone'lar bluetooth üzerinden farklı model ve marka cihazlar ile veri aktarımında bulunamazlar.
İos'un yeterince hızlı be stabil olduğunu söyleyebiliriz. Güvenlik bakımından da ios oldukça iyidir. Kaynak kodlarının gizili tutulmasının ve cihazın tamamen kapalı kutu şeklinde tasarlanmasının da güvenliğine katkısı vardır. Örneğin iphone cihazlara hafıza kartı takılmaz. Ayrıca iphone ile sadece başka bir iphone bluetooth üzerinden veri paylaşabilir. Ayrıca ios bir cihaz yine android cihazlarda olduğu gibi wifi üzerinden bağlanamazsınız.
Kısaca mutfağa girip yemek pişirmeyi değil de masayı ve yemeği hazır bulmak istiyorsanız ios tam size göre bir işletim sistemi...





EmoticonEmoticon