Telefon Tamiri ve Teknik Servis Samsung Teknik Servis, iPhone Teknik Servis,Lg Teknik Servis,General Mobile Teknik Servis,Htc Teknik Servis,icloud kırma,google hesabı kırma Fiyat ve Bilgi İçin: +905424999344 Mobil Teknoloji Market

iPhone 8'de Çılgın Özellikler




  iPhone 10. yılına özel bir tasarımla bekleniyor. Ayrıca sadece hayal gücünün sınırlandırabildiği bir takım özellikler ile piyasaya sürüleceği yönünde beklentilerin sayısı hiç de az değil.
    iPhone  piyasaya sürdüğü son 3 modelinde tasarımını hiç değiştirmedi. Örneğin iPhone 6 ile iPhone 6s arasında tasarım olarak hiçbir fark yok. Tamamen aynılar. Yani iphone 6 için aldığınız kılıfları iphone 6s içinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. iPhone 7 ile iPhone 6 serisi arasında da çok fark yok. iPhone 7'nin arka kamerası sadace biraz daha büyük. Orta tuş filan diyenler olacak ama orta tuş yok ama orta tuş görümü mevcut. Tartışmaya fazla gerek yok. Rakibi Samsung'un tasarım açısından piyasaya sürdüğü ürünler ortada...
    Durum bundan ibaret. Peki, İphone 8 nasıl olacak? Oled teknolojisi, 3D deneyimi, şarj soketinden ateş çıkarıp sigaranızı yakabileceği yönünde söylentiler mevcut. Gerçek olan şu ki; iPhone 8'in piyasaya sürülmesi beklenenden daha geç olacak. Gelen bilgiler bu yönde.
    iPhone 8 için sınırlı sayıda üretilip piyasaya sürüleceği yönünde de bilgiler mevcut. Ama bu bilgi bana pek de inandırıcı gelmedi. Çünkü iPhone 7'nin aynısını bile piyasaya sürseler bile kemikleşmiş bir tüketici kitlesi var. Şimdiden satış rakamlarını söylemek mümkün. Hal böyleyken neden sınırlı sayıda üretip kardan zarar etsinler ki?
    Apple cephesinden ise henüz resmi bir açıklama yok. Zaten Steve Jobs gittiğinden beri iPhone motorları susmuş havada süzülen bir uçak gibi yavaş yavaş irtifa kaybediyor.
     
    TelefonTeknikServis Marstan bildirdi. 


EmoticonEmoticon