Telefon Tamiri ve Teknik Servis Samsung Teknik Servis, iPhone Teknik Servis,Lg Teknik Servis,General Mobile Teknik Servis,Htc Teknik Servis,icloud kırma,google hesabı kırma Fiyat ve Bilgi İçin: +905424999344 Mobil Teknoloji Market

bSafe: Geleceğin Biber Gazı

Kendimizi güvende tutmak ya da acil bir durumda kullanmak için biber gazı, çakı gibi çeşitli araçları yanımızda taşırız. Aslında bunları belki kullanmakta başarısız olacaksınız ama psikolojik olarak emniyet hissi verdiğinden yine de biber gazını yanına almadan dolaşmaya çıkamayan insanlar var. 

Bu gün  kendinizi emniyette hissetmenizi sağlayacak ya da acil durumlarda kullanabileceğiniz bir uygulamadan bahsedeceğim. bSafe, adından da anlaşılacağı üzere acil durumlarda insanlara otomatik olarak haber vermenizi sağlayan, konum atan, alarm gibi öten bir uygulama. Acil bir durum olduğunda telefona sarılmanız gerektiğinde tek bir uygulama, tek bir tuş ile önceden belirlediğiniz kişilere haber veriyor, konumunuz atıyor. Ya da yürüyüşe çıktığınızda Gps aracılığı ile yakınlarınız ya da belirlediğiniz kişiler sizin nerde olduğunuzu görebiliyor.

Aslında bu uygulama tam Türklere göre. Örneğin, bir aile bireyleri bSafe uygulamasını kullanarak  bir ağ oluşturabilirler. Bu sayede herkes birbirinden güvenlik konusunda haberdar olabilir. Ya da uygulama nerde ne yaptığınızı ifşa eder :) Bu uygulama sadece acil durumlar için değil günlük yaşamda da kullanılabilir. 



EmoticonEmoticon