Telefon Tamiri ve Teknik Servis Samsung Teknik Servis, iPhone Teknik Servis,Lg Teknik Servis,General Mobile Teknik Servis,Htc Teknik Servis,icloud kırma,google hesabı kırma Fiyat ve Bilgi İçin: +905424999344 Mobil Teknoloji Market

iPhone 8 Efsanesi


iPhone 8'in duyurulmasına az bir zaman kaldı. iPhone'un 10. yılı olması nedeniyle kullanıcıların Apple firmasından beklentileri çok yüksek. Teknoloji blogları ise şimdiden işin suyunu çıkarmış durumdalar. Sırf tıklama sayısını arttırabilmek için iPhone 8 ile ilgili birbirinden bağımsız ve tutarsız özellikleri aynı yazısında sıralıyorlar. Örneğin, haber sitelerinden biri "

"Yeni iPhone 8 çıkış tarihi! Türkiye fiyatı ve en net fotoğrafışeklinde bir başlık atmış. Haberin içeriğine göz attığınız da Oled ekranından tutun da farklı tasarımcılar karalamalarına kadar her şeye yer veriyor. Halbuki iPhone 8 görüntüleri çok net bir şekilde piyasaya sızmış durumda. Dolayısı ile laf kalabalığı yapmak için farklı tasarımcıların çizimlerine yer vermeye gerek yok. Birkaç hafta önce zaten farklı tasarımlar, tahminler üzerine yeterince yazıldı, çizildi. 

"iPhone 8 Türkiye fiyatı" şeklinde başlık atılmasına rağmen haberin içinde Türkiye fiyatı henüz belli değil ifadeleri uzunca bir laf kalabalığından sonra geliyor. Fiyatı hakkında tahmin de bulunmak elbette ki mümkün. 
Bu konuyu iPhone 8 batarya nasıl olacak, iPhone 8 tasarımı nasıl olacak, iPhone 8 kamerası nasıl olacak, iPhone 8 çift sim kartlı mı olacak, iphone 8 şarj soketinden alev mi çıkaracak şeklinde alt başlıklarla uzatmak mümkün. Ama benden pes...


EmoticonEmoticon