Telefon Tamiri ve Teknik Servis Samsung Teknik Servis, iPhone Teknik Servis,Lg Teknik Servis,General Mobile Teknik Servis,Htc Teknik Servis,icloud kırma,google hesabı kırma Fiyat ve Bilgi İçin: +905424999344 Mobil Teknoloji Market

Samsung Kuzey Amerika Ceo'su Nokia'nın Başına Geçti

Samsung Ceo'su Nokia'ya Geçti. 


Gregory Lee, Samsung Kuzey Amerika Ceo'su Nokia'nın Başına Geçti. Lee aynı zamanda şirketin liderlik takımın da bir üyesi olacak. Yeni görevinde Lee Nokia'nın başkanı ve Ceo'u Rajeev Suri'ye doğrudan rapor verecek. Lee'nin atanmasıyla ilgili olarak, Suri şirketin bu atamayı yaparak doğru bir karar aldığını ve Lee'nin de şirkete katılmasıyla küresel çapta daha güçlü bir pazar payına ulaşacaklarını söyledi.Suri ayrıca Lee'nin geçmiş başarılarının ve tecrübelerinin Nokia'nın ilerleme çalışmalarında onu potansiyel ve ideal bir lider olduğunun göstergesi olduğunu belirtti.


Nokia Technologies birimi, şirketin medikal ürünlerdeki girişimlerini ve mobil cihazlar için fikri mülkiyet portföyünü yönetir. Lee California'daki şirket ofisinde olacak.


2013'te Lee, Kuzey Amerika'daki Samsung işlerine öncülük etmeye başladı. Bu kapasitede, cep telefonları ve tüketici elektroniği içeren bir ürün portföyünü yönetti. Dijital sağlık, sanal gerçeklik cihazları ve dijital içerik de dahil olmak üzere yeni pazar bölümlerini yönetti. Lee'nin Samsung'taki 13 yıllık görev süresi ayrıca genel pazarlama sorumlusu olarak rolleri de içeriyordu. Ayrıca, Samsung Electronics Güneydoğu Asya'da başkan ve CEO'su, Samsung Telecommunications America'nın başkanı ve CEO'su olarak görev yapıyor. Samsung'a girmeden önce Lee, Johnson & Johnson, Kellogg ve Procter & Gamble gibi diğer şirketler için ürün geliştirme, satış ve stratejik girişimler üzerinde çalışmıştır. San Diego Kaliforniya Üniversitesi'nden Biyokimya alanında Bachelor of Science derecesi aldı. Profesyonel kariyerinin bir sonraki bölümüne bakarken, Lee, Nokia Technologies ekibinin tüketici teknolojisi pazarında yenilikçi ürünler ve çözümler üretme konusundaki başarısına katkıda bulunmayı amaçladığını belirtti.


EmoticonEmoticon