Telefon Tamiri ve Teknik Servis Samsung Teknik Servis, iPhone Teknik Servis,Lg Teknik Servis,General Mobile Teknik Servis,Htc Teknik Servis,icloud kırma,google hesabı kırma Fiyat ve Bilgi İçin: +905424999344 Mobil Teknoloji Market

Yenilenmiş Note 7

Samsung Galaxy Note Fan Edition resmi olarak duyuruldu, Amerika'da 610'dan Dolar fiyatla satışa sunuluyor. Türkiye için hala bir açıklama yapılmadı.

Pazar günü Samsung Electronics, Galaxy Note 7'in yenilenmiş bir varyantı olan Galaxy Note Fan Edition'ı resmen duyurdu. Şirketin son cihazında son aylarda birkaç gecikme yaşanmış ve son bildirilen lansman tarihini kaçırmış ancak yine de gecikmenin nedeni açıklanmadı. Seul merkezli tüketici elektroniği üreticisi Galaxy Note 8'in duyurulmasına az kalmasına rağmen Fan Edition'ı piyasaya sürecek olması biraz kafaları karıştı. Ne olursa olsun, patlamalara, yanmalara rağmen Samsung Galaxy Note 7'nin yenilenmiş versiyonunun satışı konusunda bir sıkıntı olmayacağı bekleniyor.

3,500 mAh batarya ile birlikte gelen orijinal cihazın aksine, Galaxy Note Fan Edition'ı çalıştıran hücre, 3,200 mAh çeşididir ve ahizenin kendisi de 2016 modeliyle özdeştir. Telefonun tam olarak hangi ülkelerde satışa sunulacağı net değil. Daha çok Kore'de satışa sunulması bekleniyor.

5.7 inç Super AMOLED ekran panelini ve Samsung'un 8 çekirdeğindeki Exynos 8890 sistem-on-chip (SoC) ve 4GB RAM ile güçlendiriyor ve 64GB dahili belleği 256GB'a kadar microSD ile genişletebiliyor. Galaxy Note Fan Edition'ın arka panelinde 12 megapiksellik bir kamera bulunuyor ve üst çerçevesi 5 megapikselli bir sensöre sahip. Cihaz, Siyah, Mavi, Gümüş ve Altın renklerinde satışa sunulacak ve her biri aynı fiyatta olacak ve muhtemelen her biri 100.000 adet olacak. Samsung tarafından kesin açıklama tarihi henüz verilmemiş ancak konuyla ilgili daha ayrıntılı bilgi kısa sürede takip edilmelidir.


EmoticonEmoticon