Telefon Tamiri ve Teknik Servis Samsung Teknik Servis, iPhone Teknik Servis,Lg Teknik Servis,General Mobile Teknik Servis,Htc Teknik Servis,icloud kırma,google hesabı kırma Fiyat ve Bilgi İçin: +905424999344 Mobil Teknoloji Market

Akıllı Telefonlarda En Çok Karşılaşılan 3 Arıza

   Malatya Telefon Tamiri ve Teknik Servis
Fiyat ve Bilgi Almak için: 0542 499 9344
Malatya telefon tamiri ve teknik servis olarak bugün kullanıcıların sıkça karşılaştığı sorunlardan bahsedeceğim. Sizlere tavsiyem telefon tamiri ustalık ve incelik gerektirdiğinden telefonunuzu tamire verirken seçici davranmanız.
    Bu gün sizlere en sık karşılaştığım telefon arızalarından bahsedeceğim. Sadece Malatya'da telefon tamir eden kimselerin değil belki de Türkiye geneli bir çok telefoncunun da en sık karşılaştığı arızaların başında geliyor.
  1. Ekran Kırılması: 
  2. Maalesef elimizden düşürmediğimiz telefonlarımız bazen parmaklarımızın arasından kayıp düşebiliyor. Telefonumuz düşerken başımızdan aşağı bir an kaynar sular dökülür gibi olduğunuzu da tahmin edebiliyorum. Telefonun düştüğü zemine, yere çarpma pozisyonuna ve düşme yüksekliğine göre telefonun ekranı farklı şekillerde kırılabiliyor. Eğer şansınız varsa ufak sıyrıklarla telefonunuz bu travmayı atlatabiliyor. Siz de telefonunuzu gönül rahatlığı ile kullanmaya devam edebilirsiniz. Fakat bazen de telefonun ekranı kırılabiliyor. Hatta ekranda herhangi bir kırık görmeseniz bile ekrana görüntü gelmiyor olabilir. Maalesef telefonun ekranı kılcal bir şekilde kırılmış ve görüntü vermiyor. Eğer cidden bahtsız biriyseniz telefonun ana kartı da zarar görmüş olabilir. Üzülerek söylemek zorundayım ki telefonların ekran fiyatları genelde pahalı oluyor. Örneğin, ben bu yazıyı ararken telefonum çaldı. Telefonun ucundaki kişi Sony Z1 Telefonu düşürüp ekranını kırdığını söyledi ve benden fiyat istedi. Ben de uyku sersemliği ile piyasanın altında fiyat vermişim :)
  3. Şarj Almama Problemi:
    Herkesin akıllı telefonlar konu olunca şikayetçi olduğu bir konu varsa o da şarjının az gitmesidir. Ortalama bir kullanma ile akıllı telefonları günde en az bir kez şarj etmemiz gerekebiliyor. Yani telefonun şarj soketi telefonun en hızlı deforme olan parçalarının başında geliyor. Bir süre sonra telefonun şarj almadığını ve ya çok yavaş şarj olduğunu fark ediyorsunuz. Bunun anlamı şu şarj soketi tamamen deforme olduğu için değişmesi gerekli. Akıllı telefon şarj soketlerinin maliyeti ve işçiliği telefon marka ve modeline göre değişebiliyor. Örneğin Gm Discovery 1 şarj soketi 20 liraya değişirken Samsung Galaxy A5 şarj soketi 120 liraya değişiyor. 
  4. Yazılımsal Problemler:
    Bu madde tek başına kendi içinde bir çok alt başlığı içeriyor ve çeşitllilik gösteriyor. Bunların başında;
  •  telefonun zaman içinde yavaş çalışması
  • Güncelleme problemleri
  • imei problemleri
  • telefonun logo ekranında kalması 
  • vs.


EmoticonEmoticon