Telefon Tamiri ve Teknik Servis Samsung Teknik Servis, iPhone Teknik Servis,Lg Teknik Servis,General Mobile Teknik Servis,Htc Teknik Servis,icloud kırma,google hesabı kırma Fiyat ve Bilgi İçin: +905424999344 Mobil Teknoloji Market

Sony Xperia'nın Yeni Tasarım Konsepti

Her geçen gün akıllı telefonların nitelikleri ve özellikleri mühendisler tarafından daha da geliştiriliyor. Buna paralel olarak da daha tasarımcılar daha şık daha esnek ve kullanılabilir tasarımlar çiziyor. Artık akıllı telefonlar günlük yaşamımızın birer gerekliliğinin yanı sıra süs eşyaları gibi aksesuar görevi de görüyor. Bu yazımızda yenilenen konsepti ile Sony Xperia'ya bir göz atalım.

İnce Çerçeveler ve Gerçekçi Tasarım:Kısa bir süre önce Sony'nin yeni amiral gemisine ait olduğu düşünülen bir tasarım videosu yayınlandı. Tasarımcı Sabre Kchikech tarafından tasarlanan yeni Sony şıklığı ile göz dolduruyor. Sony'nin şimdiye kadar ürettiği telefonlardan ise oldukça farklı bir tasarım içeriyor. Tasarımcı Sony'nin OmniBalance tasarım felsefesini yakından takip ederek bu tasarımı elde ettiğini açıkladı. Simetri ve denge unsurlarına daha çok ağırlık verilen telefon sadece kullanıcı rahatlığı için bu iki ilkeden zorunlu oldukça taviz verildi. Parlak ve gümüş rengi, uçtan uca ekranı ile cihazda sanki hiç çerçeve yokmuş gibi bir izlenim veriyor. Ayrıca fiziksel tuşa veda modasına iPhone ve Samsung'dan sonra Sony'de katılıyor. USB Tip C bağlantı noktasına ek olarak, arka panelin sol üst köşesinde çift LED (çift tonlu) flaş birimli tek lensli birincil kamera ayarı bulunuyor. Tabi bu tasarımın henüz onay aldığına dair resmi bir bilgi yok. 

Sony'nin gelecek ürünleriyle ilgili tasarım çabalarına ilişkin yeni raporlar oldukça karışık; Teknoloji devlerinin Pazarlama Direktörü Don Mesa, Mart ayında yaptığı açıklamada, firmanın rakiplerinin enin boy oranlarını yakından taklit etmeyi planlamadıklarını belirterek, Xperia marka bir akıllı telefonun 18: 9 görüntü biçiminde bir ekran çalışması yaptığını söyledi. Sony'nin ortak girişimi olan ve LCD üreticisi Japan Display Inc. (JDI), iki haftadan kısa bir süre önce yeni bir 6 inçlik 18: 9 panel üretmeye başladı ve JDI'nın bir sonraki ekran modülü Sony'nin çıkacak olan telefonlarının birinde kullanılacak. Tabi bu bilgilerin hiçbiri şu an itibariyle kesinlik kazanmış değil. 

Şirket daha önce, Xperia XZ Premium'un piyasaya sürülmesinin ardından yıl sonuna kadar iki tane daha üst seviye akıllı telefonu piyasaya çıkarmayı planladığını açıkladı. Piyasaya sürülmesi beklenen iki telefonun ekran boyutu açısından farklılık göstermesi bekleniyor. Başka bir olasılık Sony'nin 18: 9 en / boy oranına sahip bir cihazı ve daha geleneksel 16: 9 formatlı başka bir cihaz üretmeyi planladığı şeklinde. 


EmoticonEmoticon