Telefon Tamiri ve Teknik Servis Samsung Teknik Servis, iPhone Teknik Servis,Lg Teknik Servis,General Mobile Teknik Servis,Htc Teknik Servis,icloud kırma,google hesabı kırma Fiyat ve Bilgi İçin: +905424999344 Mobil Teknoloji Market

Whatsapp Gece Modu Özelliği Geliyor

Popüler mesajlaşma uygulaması whatsapp yeniliklerine devam ediyor. Özellikle facebook tarafından satın alındıktan sonra köklü değişikliklere imza atan ve tamamen ücretsiz hale gelen whatsapp uygulamasına "Gece Modu" Özelliği geliyor.

Mesajlaşma konusunda çok başarılı olan whatsapp'ın fotoğraf çekme ve gönderme özelliği son derece sıradan bir yapıya sahipti. Zaman içinde fotoğraf çektikten sonra üzerine not ekleme, kırpma yapma gibi özellikler eklendi. Öncesinde ise sadece fotoğraf çekme özelliği vardı.
Gece Modu özelliği ile düşük ışıkta çekilen fotoğraflara uygulanacak filtre ile fotoğraf netliği arttırılacak. Bu özelliğin şimdilik ios'da aktif olacağı biliniyor. İlerleyen zamanlarda bu özellik android telefonlara eklenecek.
Whatsapp bu şekilde güncellemelere devam ederse mesajlaşma uygulamasından kişisel sosyal medya uygulamasına döneceğe benziyor. Fakat bu değişimin ani olması tepki toplayacağından kademeli olarak değişime uğrayacağını söylemek mümkün.


EmoticonEmoticon