Telefon Tamiri ve Teknik Servis Samsung Teknik Servis, iPhone Teknik Servis,Lg Teknik Servis,General Mobile Teknik Servis,Htc Teknik Servis,icloud kırma,google hesabı kırma Fiyat ve Bilgi İçin: +905424999344 Mobil Teknoloji Market

Generel Mobile Android One 4G 7.1.1 TWRP & Root

Generel Mobile Android One 4G cihazınıza Twrp Yüklemeyi ve Root atmayı Telefon Tamiri ve Teknik Servis Olarak konu ediniyoruz. Yapacağımız işlemleri sıralamadan önce bir kez daha hatırlatalım. Bu işlemi yaparken cihazınıza kalıcı zararlar verebilirsiniz. Tüm sorumluluk size ait.
Yukarıda verdiğim linkteki winrar dosyasını bir klasöre çıkartalım. Klasör içinde çıkan BETA-SuperSU-v2.72-20160510112018 dosyasını telefon hafızasına kopyalayalım. Daha sonra geliştirici seçeneklerinden oem kilidini ve usb hata ayıklamayı açalım. Daha sonra telefonu fastboot moda alalım. Daha sonra indirdiğimiz dosyanın içinde çıkan recevery.img dosyasını telefona aşağıdaki adımları izleyerek flashlayalım. 

  • fastboot boot recovery.img
Artık telefona twrp kuruldu şimdi twrp menusunden install a dokunup telefon hafızasına attığımız supersu dosyasını yükleyelim. İşlem bittikten sonra cihazı yeniden başlatalım. 

4 yorum

sıfırlanır mı cihazım?

cihaz sıfırlanır ı cevap verebilir misiniz?

oç adımlar ananın amına mı kactı


EmoticonEmoticon