Telefon Tamiri ve Teknik Servis Samsung Teknik Servis, iPhone Teknik Servis,Lg Teknik Servis,General Mobile Teknik Servis,Htc Teknik Servis,icloud kırma,google hesabı kırma Fiyat ve Bilgi İçin: +905424999344 Mobil Teknoloji Market

Mtk İşlemcili Telefonlarda Bilgilerinizi Silmeden Ekran Kilidini Kırmak

Akıllı telefon kullanan herkesin başına gelen bir olay: Ekran kilidini unutmak. Ekran kilidini kırmanın en pratik yolu ise telefona yazılım atmak ya da telefonu tuş kombinasyonları ile formatlamak. Ya telefonda silinmesini istemediğiniz veriler varsa o zaman ne yapacaksınız. O zama sp flash tool yardımı ile verilerinizi silmeden format atabilirsiniz. Tek yapmanız gereken telefonunuza uygun yazılımı indirmek ve aşağıdaki videoyu takip etmek. 

Önemli Hatırlatma: Telefona yazılım atma işlemi riskli ve tecrübe isteyen bir işlemdir. Aksi halde telefona kalıcı zararlar verebilirsiniz. Burada anlattığımız yöntem sadece mtk işlemcili telefonlarda geçerli bir işlemdir. Farklı işlemciye ait telefonlarda bu işlem bir işe yaramaz. Diğer bir husus ise her telefonun kendine ait bir rom/yazılımı vardır. Cihaza ait romu değil de farklı bir rom atarsanız cihazınız hiç açılmamak üzere zarar görebilir. Lütfen bu işlemleri gerçekleştirirken ne yaptığınızdan emin olunuz ya da profesyonel bir yardım alınız. 

Aksi halde oluşabilecek zararlardan mesul değilim. 


EmoticonEmoticon