Telefon Tamiri ve Teknik Servis Samsung Teknik Servis, iPhone Teknik Servis,Lg Teknik Servis,General Mobile Teknik Servis,Htc Teknik Servis,icloud kırma,google hesabı kırma Fiyat ve Bilgi İçin: +905424999344 Mobil Teknoloji Market

Samsung Galaxy J1 ACE j110H TWRP & ROOT

Telefon Teknik Servis olarak bugün kü yazımda J1 Ace twrp & root dosyalarını paylaşacağım. j1 Ace modelinin Android 4.4.4  sürümü için bu dosyalar geçerlidir. Tarafımca denenmiştir.
ihtiyacımız olan yazılım atma programı ise Odin.


Dosyalarımızı indirdikten sonra winrar'dan çıkaralım. Daha sonra çıkardığımız klasör içindeki supersu dosyasını telefonun hafızasına kopyalayalım. Şimdi sıra telefonu download moda alıp custom recovery dosyasını telefona flashlamakta. 
Bu işlemi gerçekleştirmek için ses kısma+home+power tuşlarına aynı anda basılı tutuyoruz. Daha sonra karşımıza android logosu gelince ses açma tuşuna bir defa basıyoruz. Artık telefonu bilgisayara kablo ile bağlayıp flashlayabiliriz. Odin programını açalım ve Pda kısmına recovery dosyasını seçelim. Sonra işlemi başlatalım. Artık iş bitti. Daha sonra twrp menuden supersu dosyasını telefona flashlayabiliriz. 


1 yorum:

link ölü yeni link verirmisiniz


EmoticonEmoticon