Telefon Tamiri ve Teknik Servis Samsung Teknik Servis, iPhone Teknik Servis,Lg Teknik Servis,General Mobile Teknik Servis,Htc Teknik Servis,icloud kırma,google hesabı kırma Fiyat ve Bilgi İçin: +905424999344 Mobil Teknoloji Market

Samsung Galaxy J1 mini Prime j106H Türkçe Rom

Önemli Güncelleme:  j106H Türkçe Rom dosyasını bizzat ben yükleme yapmadığım için daha sonra dosyaya şifre konmuş. Bu sorunu çözmek için şimdi kendi cloud sistemime dosyayı upload ediyorum. Upload işlemi bitince paylaşım yapacağım. 31/07/2018

Malatya Telefon Teknik Servis olarak Samsung Galaxy J1 mini Prime j106H Türkçe Rom paylaşıyoruz. Bu romu telefonunuza flashlayarak Türkçe dil seçeneğine ulaşmış olursunuz.


Mobil Teknoloni Market olarak Malatya'da hizmet vermekteyiz. Telefon Tamiri ve Teknik Servis hizmetimizin yanı sıra kaliteli Cep Telefonu Aksesuarları sağlamaktayız. Ayrıca doğalgaz, elektrik, su, internet vb. faturaları da yatırmaktayız. Her gün onlarca insanın "fatura ödemesi yapılıyor mu" sorusuna olumsuz cevap vermemek için bu hizmetleri de başlatmış bulunmaktayız.

Mobil Teknoloji Market
Dabakhane Mahallesi
Turgut Temelli Caddesi (Emeksiz Devamı)
12/D
Battalgazi / MALATYA

7 yorum

aklın sıra iyilik mi yaptın

Mobil Teknoloji Market şifresi

heyy rar şifresi Mobil TeknolojiMarket değil

Allah bildiğigibiyapsın madem iyilik yapıyon söyle şifreyi

Arkadaşlar benim dosyayı paylaştığım adres daha sonra rar şifresi bırakmış. bir çaresine bakacağım. Yeniden upload edeceğim. Kedin drive ma upload edeceğim. Yaptığım paylaşımlara şifre bırakmıyorum. Nadiren etkileşim olsun diye şifre bırakırım. Şimdi yeniden upload edeceğim.


EmoticonEmoticon