Telefon Tamiri ve Teknik Servis Samsung Teknik Servis, iPhone Teknik Servis,Lg Teknik Servis,General Mobile Teknik Servis,Htc Teknik Servis,icloud kırma,google hesabı kırma Fiyat ve Bilgi İçin: +905424999344 Mobil Teknoloji Market

Samsung J5 Pro (J530F) Android 7.0 Root ve Unlock

Mobil Teknoloji Market & Malatya Telefon Teknik Servis olarak bu yazımızda Samsung J5 Pro (J530F) modelinin root yapılması ve daha sonrasında sim ağ kilidinin (unlock) açılmasından bahsedeceğim.
Bahsedeceğim bu işlemler ileri düzey kullanıcılar içindir. Aksi halde cihazınıza kalıcı olarak zarar verebilirsiniz. Ben ve ekibim hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir. Tüm sorumluluk işlemleri gerçekleştiren kullanıcıya aittir.
Muhtemelen J530F modelini root yapmak için cf auto root sitesindeki root dosyasını indirmişsinizdir. fakat telefon açıldıktan sonra cihaz yeniden başlatılamadı cihazı sıfırla şeklinde bir hata almışsınızdır. Cihazı sıfırladıktan sonra ise cihazda root silinmiş oluyor. Fakat benim burda paylaşacğım root dosyasında böyle bir durum söz konusu değil. Cihaz sorunsuz bir şekilde rootlanmış olarak açılıyor.

Eğer telefon root işlemi başarısız olursa J530FXXU1AQED_BTU1AQED sürümünü yükleyin. Eğer telefon açıldıktan sonra "durduruldu" hatası alırsanız cihaza hard reset atın düzelir. Root işlemlerini tekrar deneyin. Cihaz rootlandıktan sonra Samsung Pro Tool 29.7.2 sürümü yardımı ile J530F unlock başarılı bir şekilde yapabilirsiniz. 

1 yorum:

kardeşim merabe telefonda oem ve frp lock açık içine twrp yüklemem gerekiyor ama oem lock izin vermiyor bir yolu varmı kapatmanın ? veya içine yüklemenin telefon açılmıyor


EmoticonEmoticon