Telefon Tamiri ve Teknik Servis Samsung Teknik Servis, iPhone Teknik Servis,Lg Teknik Servis,General Mobile Teknik Servis,Htc Teknik Servis,icloud kırma,google hesabı kırma Fiyat ve Bilgi İçin: +905424999344 Mobil Teknoloji Market

4 Haneli Numaralara Kısa Mesaj Göndermeme Sorununu Çözme

 7070'e mesaj göndermiyor,4545 e mesaj göndermiyor,turkcell, vodafone,avea mesaj göndermiyor çözümü


  Android telefonlarda 4 haneli numaralara kısa mesaj gönderememe sorunu da diyebiliriz.
 Bugün daha önce birkaç kez karşılaştığım fakat gsm operatörleri ile ilgili olabileceğini düşündüğüm için çok üzerinde durmadığım bir sorunun çözümünden bahsedeceğim. Bu soruna a
    Her defasında mesaj göndermek istediğiniz de "gönderme başarısız" şeklinde can sıkıcı bir hata veriyor. Aslında bu hatanın kaynağı Android telefonların güvenlik ayarlarından kaynaklanıyor.

Android 6.0.1 ve daha üst sürümler için bu sorunun çözümünden başlayalım. Android telefonlarda yapmamız gerekenleri maddeler halinde sıralayalım.


  • AYARLAR
  • UYGULAMALAR
  • UYGULAMA YÖNETİCİSİ
  • "DAHA FAZLA" (SAĞ ÜSTTE YER ALIRYOR)
  • AÇILAN MENUDE "SİSTEM UYGULAMALARINI GÖSTER"
  • BURADA YENİ MENULER AÇILACAK. BUNLARDAN "MESAJ SERVİSİ"
  • "PREMİUM SMS GÖNDER" (AÇILAN MENUDE DAİMA İZİN VER)
Android 5.0 ve üstü ve telefon kullanıcıları bu sorunun çözümü için aşağıdaki videoyu izleyebilir.
Turkcell, Vodafone yada AveA da 4 Haneli Numaralara SMS Gönderme Sorunu varsa aşağıdaki işlemleri yapmanız SMS Gönderme Sorunu Çözüm olacaktır.


4 Haneli Numaralara SMS Gönderme Sorunu,  SMS Gönderme Sorunu, Turkcell SMS Gönderme Sorunu Çözüm, Vodafone SMS Gönderme Sorunu Çözüm, AveA SMS Gönderme Sorunu Çözüm,

2 yorum

Yazıyı ve Videoyu sayfanızdan kaldırın. İznim olmadan bana ait içerikleri paylaşamazsınız. Aksi halde yasal süreç başlatılacaktır.

Çok teşekkür ederim. O kadar kolay oldu ki sayenizde. (Geçen gün Türkcell yetkilisi ile yarım saat uğraştık. Bayan en son kendi sim kartını takarak olayı çözdü bu arada benim telefon ayarlarımı da bozdu. Üstelik kartını çıkarttığında da sorunum devam etti) Faydalı paylaşımlarınızın devamını dilerim.


EmoticonEmoticon